dejt Oo ?

Jag har alltid velat gå på en riktig dejt! sånt som de håller på med i USA. Om en kille är intresserad av en tjej så bjuder han ut henne på en dejt istället för att fråga ifall hon vill komma hem till honom och 'kolla på film' (alla vet väl vad det betyder eller ? -.-)

Men ja , i alla fall så har en kille frågat om jag ville kolla på bio och sen äta middag hos honom. Jag har pratat med honom ett tag så han är ju ingen stranger xD men ändå ... Det kändes overkligt och nästan lite töntigt hela den där bio-grejen. Fast... Jag tror jag gillar sånt :D haha . Jag vet inte riktigt om jag ska tacka 'ja' eller ej men det kanske jag borde? om inte annat just för att kunna säga att jag faktiskt har varit på en 'riktig dejt'

nu kom kelli in på mitt rum. Jag tror allt att hon vill ha sällskap till ica eller något . . . jag borde röra på mitt dökött!

ha det hett alles !
pusshej


dubbelbokad xD

Jag började som sagt dagen med att glömma bort att jag skulle hänga med Elise och nu har jag dessutom glömt att jag tackade ja till att både följa med till Flu och Pan samt närvara vid min mammas och Ingemars adventsfest xD fucking bajs . jag blev tvungen att skriva till Simon/Sofie att jag inte kunde följa med till Flu och Pan :(

Nåväl...

Jag har i alla fall hittat något att göra ikväll ! :) Alfred var supersnäll och bjöd med mig på fest i Hässleholm. Det kommer nog bli skitkul, jag gillar Alfred och det skulle dessutom vara mycket folk där :)

Freakum dress eller lackleggings ikväll ?

Puss, Nadi :*

GODMORGON !

Vaknade av att telefonen ringde - det var Elise som frågade om jag var vaken då vi egentligen skulle befunnit oss på stan just nu. Jag fick värsta panik och kände mig jättedum som försovit mig men vi bestämde att vi skulle gå på stan imorgon istället xD. Det är ju ändå julskyltning då också (:

Ikväll så är jag bjuden med familjen Ward till deras vänner Pan och Flu. Pan är thailändska och ska bjuda på middag ikväll. Jag älskar hennes mat och både Pan och FLu är jättetrevliga. Pan är dessutom jätteärlig ALLTID och det gillar jag :'D

Undrar vad man ska ha på sig ikväll då? hmm... jag inser nu att jag måste tvätta då min garderob för tillfället är lika tom som min mage. VAR ÄR MIN FRUKOST MAMI :(?

Nej, nu ska jag hitta mat och tvätta!
Hörs sen (:
Puss, Nadi :*


dags för fredagsmys ?

Kelli och jag kollade på ett gammalt avsnitt av 'how I met your mother' idag. Det var avsnittet där de pratar om varandras dåliga , irriterande vanor. När Lily åt någonting så tuggade hon 'högt' (de jämförde ljudet med manschettknappar som sögs upp i en dammsugare xD:'D) Och Marshalls irriterande vana var tydligen att han sjöng om allting han gjorde. Vi skrattade båda två åt det (jag och kelli) och kom fram till att det hade varit skitstörigt om någon vi kände gjorde som Marshall.

Det roliga är att jag kom på att jag också gör som Marshall eller ja, NÄSTAN som Marshall. Min irriterande vana är att helt plötsligt börja sjunga på en låt med min 'skoj-sång-röst' xD Jag tror lätt att det kan vara irriterande då jag faktiskt gör detta rätt så jätteofta - fast iofs bara runt personer jag känner väldigt bra och tycker om. Men ja, särskilt vacker sång är det väl inte och oftast har inte låten något med någonting att göra. HAHAHA


Vad har du som läser detta för irriterande vana ? (antagligen bara Kelli och Oskar som får i uppdrag att svara på min fråga :'D , jag kollar aldrig min statistik då detta mer känns som en dagbok än en 'rolig' blogg)

Ha det hett alla !
Puss, Nadi :*


singel

yes . i förrgår gjorde jag slut med Simon/Sofie. Eller jag borde bara skriva sofie för om inte Simon sagt att han skulle vara Sofie nu så hade jag inte behövt göra slut och ja, jag vet att det är något han inte kan hjälpa men jag kan inte heller hjälpa att jag är straight och har spenderat tre och ett halvt år med Simon som jag planerade en framtid med. I alla fall så ville jag verkligen inte behöva göra slut med jag tog modet till mig och sa det; 'Vi måste göra slut Simon' och precis när jag sa det så gick hela jag i tusen bitar som bara skrek att jag inte ville. Jag började såklart att storgråta och Simon höll om mig utan att säga särskilt mycket alls till en början. Efter tio minuters panikgråt så blev det tyst. efter en stund sa Simon: 'Men Nadi, vi klarar detta. Du får lära dig att bli gay helt enkelt *skratt*' jag skrattade lite jag också men egentligen inte.

Det handlade inte mest om min läggning. Det handlade om att min pojkvän, skulle börja förändras - både utseendemässigt (vilket har varit svårt men jag har ändå kunnat ge honom/'henne' komplimanger) och personlighetsvis också. För redan efter fyra veckor så är han annorlunda till sättet och det är svårt för mig att ta.

Det jobbigaste är väl att allt var så bra mellan oss innan den här nyheten uppdagades. Och vad som är ännu mer jobbigt är att jag måste lämna någon jag älskar för bådas skull.

Nej förresten, det jobbigaste är att han inte kommer finnas kvar. Det är som att Simon dör och ist måste jag bli vän med Elise 'storasyster' Sofie Ward... Detta är svårt och jag ber inte att någon ska förstå mig men försök att inte tycka illa om mig för att jag är ledsen.


hejdå Simme :'*


böliböl

kul att allt i min jävla blogg handlar om fucking böl . -.-

broken strings,

jag fick precis lust att skicka ett sms till Simon där det skulle stå; 'Jag vill inte att du ska vara 'Sofie':'( fortsätt va Simon så att vi kan vara tillsammans'
...som att det på något sätt skulle få honom att sluta vara transsexuell. Sluta börja bli Sofie och bara vara min Simon så att jag kunde stanna hos honom för alltid som vi båda två planerade från början ...

Jag skickade i alla fall inte sms:et - för vad fan ska det tjäna till? Han kan inte hjälpa att han är transsexuell och han kan inte förtränga det bara för min skull - inte för någons skull, inte ens för sin egen.

jag trodde att jag äntligen slutat vara ledsen.



youtube ger mig mardrömmar

Tittade precis på ett videoklipp jag hittade på youtube. Det var en MtF (man to female) transsexuell som ville visa hur dennes resa till 'färdig kvinna' sett ut. Det var en tre minuter kort video med massa bilder från 1999-2009 där det började med en bild på 'henne' som Mike-'Killen' och sen som nyopererad 'färdig-Michelle'.
Jag sitter just nu och storgråter. Jag kan inte hjälpa det, jag kan inte vara glad när jag ser sånna videos och jag kan inte vara glad när jag tänker på att min pojkvän om några år också kommer att vara 'färdig kvinna'.
Jag orkar inte! jag vill inte! jag vill bara att Simon ska stanna kvar för alltid, jag vill inte att 'Sofie' ska vara här.

jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte.
mitt hjärta går i tusen bitar och det gör ont i hela mig nu. exakt hela tiden.

Jag älskar Simon och jag vill inte att han ska försvinna . jag vill inte jag vill inte jag vill inte


date night ?

haha , det var meningen att jag och Kelli skulle passa barn idag i Bjärnum men Carolin (min pappas sambo) hade planerat annorlunda ! Vi gick och såg föreställningen 'Michael vs. Madonna' på bjärnums musikteaterskola. Föreställningen var helt okej (: Sången var för det mesta sjuuukt bra men dansen kändes rätt ofta osynkad vilket jag blev förvånad över :O

Väl tillbaka hemma hos Carolin och Pashi så åt vi massa god mat och drack vin. Nu sitter alla 'vuxna' i teverummet medans jag sitter här och skriver ... en utav mina absoluta favoritlåtar spelas lite sådär försiktigt i bakgrunden. Låten heter 'Breathe me' och sjungs utav artisten SIA. Kul att mitt hamrande på tangenterna hörs mer än musiken :'D men det känns mysigt ändå, som att verkligen bara jag hör låten... så ska det vara !

Nu ska jag återgå till gemenskapen! Måste bara ringa och rapportera min status till Simon/Sofie också. Jag saknar honom ikväll. Jag hade helst bara velat ligga nära honom och känna hans värme just nu. Det känns som att det snart är försent för sådant lixom :/

Men skit i böl nu!

Hoppas att ni har en het fredagkväll!
Ha det hett!
Puss, Nadi :*

gammal bild! sommaren -08 tror jag :'D
en mycket gammal bild på mig från sommaren 2008 tror jag!

A rude awakening

KelliSNOPPter kom in och väckte mig tidigt för att 'mamma sagt det' +_+ .
Jag är så sjukt övercptrött då jag var uppe till halv tre inatt xD
Försökte få tag på Simon/Sofie för att prata lite och se hur han mådde. Han svarade inte på hela kvällen så jag tror att han antingen låg och sov eller så är han sur på mig. Tror faktiskt mest på att han isf låg och sov :'D

Nu tänkte jag gå till ica och köpa proviant och efter det ska jag tvätta alla mina kläder så att jag kan välja ut nån outfit till ikväll. Det är drygt att Carolin inte vill säga vad vi ska göra då jag helst inte vill komma dit 'overdressed' eller något. För det kan kännas minst lika tattigt som att ha joggingbyxor på sig, När man har 'föööör fina' kläder på sig och ingen annan har det alltså xD hahaha .

Ha det hett och GOOOODMORGON
puss, Nadi :*


'så, är du lesbisk nu eller' ?

Simon/Sofie vill att jag ska börja säga att jag har flickvän...
well, I dont know about that ... :/


Min Simme <3
*pil ner*



'Sofie' *pil neråt*
min pojkvän som ska bli tjej


Att prata om något jobbigt .

Igår så kom Simons/Sofies mamma Carina och hämtade mig i Vinslöv så att jag kunde hänga med Simon/Sofie i Hässleholm. Det stormade som in i fuckingfan så jag kunde inte ta tåget in till Hässleholm, därav hämtningen.

Väl hemma hos Simon så pratade jag och hans mamma om hans 'transsexualitet' och hur alla mådde i familjen efter att de fått reda på att han var transsexuell. Jag och Carina pratade i flera timmar och det kändes skönt att någon mer närstående äntligen visste om Simons 'hemlighet'.

Nu har jag varit i Vinslöv sen klockan 17 och jag myser inomhus med min dator <3
Måste hinna med att färga håret då min pappas sambo Carolin har planerat en överraskningsgrej för mig och Kelli. Jag har försökt fundera ut vad det kan vara men jag kommer inte på något xD haha .

Skriver mer sen antagligen.
Ha det hett alla!
Puss, Nadi :*

But now I'm profound

Hänger i Hässleholm atm. Det är fucking megastorm ute så jag kan inte sneaka upp till videomix och köpa glass :( sjukt ovärt! jag ville köpa antingen 'phish food' , 'cookie dough' eller 'caramel chew chew'. jag gillar nästan alla Ben&Jerrys glassorter, fast inte cheesecakesorterna och definitivt inget som har lakrits i sig :S fast de kanske inte har någon sån sort btw Oo ?

Snart börjar iaf Greys anatomy på femman. Den serien försöker jag följa då den är sjukt bra helt enkelt! haha :'D 

Nu ska jag försöka väcka Simon som sover.
Han kommer inte undan dagens GA-avsnitt , mahaha .

Ha det hett alla !
Puss, Nadi :*

min pojkvän som ska bli tjej
en bild på Simon/Sofie .

Sha Sha Bloggen !

Nu har jag vaknat och har redan hunnit läsa alla mina morgonbloggar ! haha xD
Sjukt weak att hålla på med sånt egentligen, men det är väl för att man är nyfiken antar jag.
Lite som när man tittar på realityTV - man vill se andra människor vara häftiga eller göra bort sig.

jag är jättehungrig atm men kan inte gå ner och äta då min mamma är sur för att jag försov mig,
Känner inte för att börja dagen med hennes tjat +_+

Hörs sen! ska se om jag hittar något godis jag gömt på mitt rum.
hihi

ha det hett!
Puss :*

'ytlig'

med risk för att låta extremt em-hoe men;

VARFÖR FÖRSTÅR INGEN MIG ?


MSN @ NIGHT

ibland älskar jag att vara vaken på natten. Speciellt när roliga personer skriver till en (:

Inatt har jag t.ex. fått reda på att min killkompis som jag bara trodde var en 'TailChaser' faktiskt är awesome och smart som läst alla Harry Potter böcker samt också vill att Hogwarts ska finnas i verkligheten. Jag blev riktigt förvånad men samtidigt väldigt glad då vi båda kunde diskutera böckerna tillsammans :D 

Nu ska jag försöka hitta lite cola och rökeliröka lite .
Imorgon är en ny dag med nya möjligheter !
Gud va gulligull positiv jag blev helt plötsligt ? sjukt !

Ha det hett alla !
Puss , Nadi :*

Bölibölmusik

varför gör man så mot sig själv? -
När jag är ledsen så börjar jag alltid lyssna på 'bölmusik'. VARFÖR VARFÖR VARFÖR? precis som att man blir mer HC av det lixom ? fuckingfan. HATAHATAHATA sånt nördigt 'lightsjälvskade-betéende' -.- +_+

Egentligen ska man lyssna på världens sexigaste musik och bara ... vara glad ist?


Grymt icke-HC inlägg .

Jag tror det är fler än jag som känner sorg över Simons könsbyte.
Simon berättade precis att hans pappa verkade ha svårt att hantera denna nyhet.
Jag kan inte säga annat än att jag känner med honom och jag hoppas att han slutar vara ledsen snart.
Simon kommer ändå alltid finnas kvar, även om han kommer att bli 'Sofie' om bara två-tre år.
Detta kanske till och med kan visa sig vara en bra grej för deras familj till slut - för min och Simons del så lär detta inte sluta bra... 

Jag känner mig både enormt ledsen och oerhört arg på samma gång... 
Jag kan inte beskriva det hela med ord än, men jag tror min hjärna snart har formulerat ut några lagom vettiga meningar som ska beskriva de båda känslorna och varför jag har dem. 

Det enda jag kan säga är att mitt hjärta går i tusen bitar och jag har svårt för att andas varje gång jag tänker på att han ska bli tjej. 

Nej, nu blev det dags för cigg 
Ha det hett!
Puss Nadi :*



 


Ny klänning + armband (:

Idag fick jag äntligen hem en ny blixtlåsklänning ifrån HM :D Min förra har på något väldigt mystiskt sätt varit försvunnen sen i somras så jag kände mig tvungen att köpa en ny. Den här nya var dessutom billigare och snyggare än den gamla så det var väl ändå lite win antar jag!

Jag köpte också en massa fina silvriga armband som jag kan ha till alla mina kläder (alla mina kläder är svarta så jag antar att jag hade kunnat köpt armbanden i vilken jäkla färg som helst xD) Men ändå, silver är bäst. Silver och svart är nog mina favoritfärger :D (förrutom när det gäller DropDead-tischor som jag nu ska börja samla på. DropDead-tischor får vara i vilken färg de vill för jag älskar dem iaf <3)

idag när jag gick in på min facebook så såg jag att det stog 'Nadine Wikström har ett förhållande med Sofie Ward'. Jag blev så jäkla chockad att jag tog bort hela relationstatusgrejen :( Det som är jobbigt är att jag inte kommer kunna förklara varför jag tog bort det för Simon (numera tydligen 'Sofie Ward) :/ ...

Nåväl, jag får väl förklara det där nån annan dag. Nu ska jag röka och sen försöka hitta chips eller något ...
Ha det hett alla !
Puss, Nadi :*


Videoblogga ?

jag har börjat fundera på att videoblogga då jag faktiskt tror att mina videoinlägg blivit så sjukt mycket bättre och fler än vad mina vanliga är :'D Tråkigt nog så fattar jag inte hur man 'spelar in' videoinlägg med min cam. Det ska man väl kunna göra eller ? är det någon som vet hur det funkar ? Oo

Idag har jag tränat gymnastik igen. Det gick faktiskt skitbra tills jag skadade mig xD
imorgon ska jag gymma då jag bestämt mig för att bli B I F F E N. Jag tror faktiskt att om jag bara bestämmer mig för att träna några gånger i veckan så kommer jag snart gilla min kropp igen.

fuckingfan! - nu missade jag början på CSI NY +_+ Jag älskar CSI-program! :D
MEN VÄNTA :O ! - jag tror nog att jag har ett avsnitt av criminal minds inspelat! yeeeeees :D:D


Ha det hett alla !
Puss, Nadi :*


FACEBOOKMOBBING?

Ablabla, jag skrev precis en skitelak grej på facebook och det kändes jävligt bra ändå!
HAHAHAHAHAHAHAHA

Bad romance

Äntligen har Lady Gaga blivit riktigt riktigt BÄST! Bad romance är en sjukt värd låt
med ännu bättre musikvideo. Nästa Halloween ska jag lätt vara utklädd till Lady Gaga :D:D

Just det, ska egentligen på fest ikväll med Alfred men jag mår verkligen askalasdåligt
så jag får nog stanna hemma. Jag kan ändå inte dricka längre då jag bara blir sjukt O-HC och bölar.
Orka sånt trams! bättre att vara nykter och icke-bölig.

Hoppas inte att Alfred blir sur på mig nu ): .
om jag ger bort mitt vin till honom så kanske han blir glad ? (:

Ha det hett alla !
Pusshej :*


bild från förfest i HBG sommaren 2009


på fyllan blir jag verkligen emonaadsz

Igår var det mysfest hos FrikiSliki . Det var mycket mycket sjysst så TACK (:

Vad som var mindre sjysst var att jag blev totalt emo när jag kom hem xD
min facebookstatus var typ ' jag vill döööö ' . Sjukt weak, ber om ursäkt för det !

Awkward

HAHAHA , jag kanske borde satt gårdagens inlägg i kategorin 'dagens omg' ?
Fast isf hade jag nog behövt göra en ny som hette 'livets omg' eller något xD

Nu har jag i alla fall vaknat och det känns som att det är dags för lite foodifood.
Efter det blir det systemet då vi ska ha mysfest hos Frickislicki ikväll (:
Jag känner för att vara fint klädd och ha höga klackar, var ett tag sen man trippade runt i sånna^_^

Uppdaterar senare.
Ha det hett!
Puss, Nadi :*

Hej igen

Yes , jag är tillbaka på blogg.se efter lååångt uppehåll. Har inte haft tid/ork att skriva upp allt som onödigt och mindre onödigt som hänt den senaste tiden.

En av anledningarna till att mitt liv har varit kaos är för att jag fick reda på en väldigt stor grej för snart tre veckor sen. Min pojkvän som jag varit tillsammans med från och till i snart tre och ett halvt år berättade att han är transsexuell. Han har vetat om och funderat på det här sen han var liten och kände att nu när han blivit 20 och vuxen måste han ta tag i de känslor han haft och alltså påbörja en utredning om att få göra ett könsbyte som kommer sluta med att han blir kvinna.

Vissa kanske inte kan förstå varför detta har tagit mig hårt (fast jag tror nog att en hel del kan fatta varför jag varit ledsen och ganska 'frånkopplad') Men den här personen är faktiskt min allra första kärlek och den enda kille jag älskat. Trots alla våra problem har jag alltid sett en framtid för oss och jag kunde verkligen se oss tillsammans när vi var äldre. Jag antar att det är därför jag är ledsen, för att jag sörjer att vi antagligen inte kommer att finnas i varandras framtid på det sättet som vi båda önskar.

Allting är väldigt osäkert men just nu så håller vi ihop. Jag stöttar honom och tycker att han är modig som går ut med detta. Även om jag måste erkänna att jag är väldigt ledsen. Och nej, detta är inget skämt. Det är därför jag skriver detta inlägget då jag som hans flickvän vill visa att jag vet om detta och att jag älskar honom ändå och hoppas att allt kommer att gå bra!

Jag kommer skriva mer om detta någon annan dag.



Det här skrev han på sin ec. Skönt att alla vet nu iaf ... Även om jag grät jättemkt när jag läste det.

RSS 2.0