No mercy

Just för tillfället så är jag riktigt jävla cpförbannad !!

jag kollade igenom min och Simon konversation vi hade i varandras EC-gästböcker
och nu fucking kokar blodet i min kropp.

Vem fuckingfan tror han att han är? SERIÖST ?! efter allt  jag har gjort FÖR HANS SKULL så ska han nu sitta och böla över att jag inte respekterar hans känslor?

UR-fucking-SÄKTA ? - han kom ut som transsexuell och jag stannade ? Jag har mått asdåligt varje jävla dag sen dess men ändå hjälpt och stöttat honom mer än vad jag egentligen orkat med.
När han då försöker kontrollera mig, försöker ge mig skuldkänslor då blir jag så sjukt arg och ledsen att jag vill kalla honom alla fula ord som finns och efter det bara spotta honom i ansiktet.

'Nadine, det här är ingen lek - det handlar om mina känslor'
JAHA ? Men NADINES känslor då ?

Fuck alla , jag sticker härifrån .
jag vill bara vara någonstanns där jag kan vara ledsen och arg.


Nadi Woods feat. Friki Stuga

om tio minuter kommer FrikiSliki och hämtar mig och Kelli.
Vi ska till Kristianstad. Det lär bli kul. Dock är jag osminkad och har håret i nån jävla toffs på huvet.
Jag ska i alla fall ha min fetaste halsduk . jepp jepp .

Berättar om utflykten senare!
Puss, Nadi :*


4.20 girl

Ja, jag har varit uppe jättelänge nu.

Jag tror att det beror på att jag haft jättekul på msn :'D haha. Hela dagen har egentligen varit jättekonstig - allting är jättekonstigt just nu. Men just nu - klockan tjugo över fyra på morronen så känner mig bara likgiltig.

Jag hade ett sjukt fin msnkonvers med Oskar, en kompis till mig. Jag gillar de ovanliga och mycket få gångerna man verkligen får prata med en människa på riktigt. Att inte bara diskutera fest och fylla, utan att få prata om något som betyder något, om vad man har för framtidsplaner och hur man ser på allt som händer i världen just nu - Allt som rör sig i någon annans huvud. Det är fint på riktigt. Det känns som att man lär känna en person på riktigt då. Så tack till Oskar ! <3

Jag låg ute på marken innan.

Jag hade min skidjacka på mig, så det var inte jättekallt men ändå lite. Det var bland det mest avslappnande jag gjort på länge. Bara lyssnat på tystnad och inte tänkt. det låter jävligt nördigt och em-hoe:ish men... det är riktigt sjysst .

Imorgon funderar jag på att inte göra annat än att ta egobilder på mig själv. Det låter inte så 'jag' men... jag vill gärna ha en bild på mitt mörkbruna hår. Har ju missat att ta kort på det blonda och så :( Det är trisst när man missar sånna fototillfällen.

Ha det hett alla!
Puss, Nadi :*


gay gay gay

Just nu sitter jag inne på mitt riktigt stökiga rum och lyssnar på mina bra depplåtar.
Eller ja, det är ju olika från gång till gång, men idag så är de här låtarna de bästa:

Sky is falling (acoustic version) - Lifehouse
Storm  - Lifehouse
Hide and Seek -Imogen heap
Touch me - Weeping Willows
Chans - Kent


Saker är ganska svårt för tillfället. Samtidigt är allt så jävla fint. Man känner sig nästan som en otacksam unge när man kan deppa ändå, fastän att vissa saker är så jävla fina.

Idag bråkade jag och ett gammalt ragg om musik, det kändes sjukt töntigt :'D HAHA .

Ha det hett!
Puss, Nadi:*

ensam ensam ensam


Jag hade skrivit världens längsta och BÄSTA blogginlägg ever MEN OKEJ?!-
då fucking raderas allt? jävla skit -.- här är en konstig bild på mig btw! gammal såklart!


en bild på mina tretton stjärnor (även om inte alla syns på den bildenxD)


September 2008 ! haha . Jag trodde väl att jag var 'mörk och mäktig' på den tidenxD

det får räcka med gamla kassa egopics nu! haha



NADiHC

Jag och mina polare har diskuterat vad som är 'HC' och inte (HC = HardCore). Alla säger att sjukt olika saker är HC. Själv tycker jag att man är HC när man är lite svart och svår samt cool som fan.

Bla bla bla . nu låter jag bara dryg - attans! :(

Men jag gillar HC-grejen.
Fattas bara att jag verkligen ska bli straight edge och sen är jag rätt nöjd alltså.

skriver mer om mitt nattsupande sen! haha
Ha det hett
puss, Nadi

godmorgonjagärtröttsomfuckingfanblabla

Böliböl - jag är vaken .

Frickan ringde precis och väckte mig (vilket iofs var mycket bra då jag får lägga av med att sova bort helgdagarna),
hon frågade om vi skulle hitta på något senare idag (: Det tycker jag verkligen! Jag älskar att hänga med Friki - Hon är smart, jätterolig och oftast väldigt ärlig. Sånt gillar jag! (:

Simme ligger och sover fortfarande... jag ska nog inte väcka honom, fast jag vill egentligen , haha ^_^
Vi kollade på en asbra film igår som heter 'surrogates' . sjukt sjukt sjukt bra ! :D
Jag och Simme hade inte träffats på nästan en vecka så det var mysigt att sova ihop igen <3

NEJ ! - nu ska jag hitta cola och cigg !

ha det hett!
Puss, Nadi :*

bakiZ

Igår var det fest i Tyringe . Det var askalaskul tills jag blev askalaspackad och däckade . Tur för mig så fanns där massa snälla biffiga killar som kunde ta hand om mig , yeeeeeeeeeeeeeeey . haha.

Idag har jag vart bakis och mått dåligt HELA DAGEN! grejen är att jag nu börjat piggna till lite och känner för att hitta på något. Inte festa dock! det orkar jag fan inte xD Men typ bara hänga , lixom .

Ska se om jag får något förslag som verkar lockande!

Ha det hett !
Puss, Nadi :*


jag är cp ?

Jag vet i fan vad det är för fel på mig just nu? Jag ska som sagt åka in till stan för att träffa Simon/sofie men jag har fått sjukt ont i magen IGEN ?! min feber har inte heller försvunnit... Nu har jag varit sjuk sen i måndags och jag orkar inte med detta längre! jag ska fan åka in till stan i alla fall och jag ska festa ikväll ändå .

Kom på att jag måste tvätta också, har typ inga kläder att ta på mig xD sjukt dåligt ! haha

Puss !

godmorgon *kräks*

fytusan vad jäkla tidigt jag är uppe ! Jag hatar att vara uppe tidigt när man la sig riktigt cpsent -.- Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är för att jag måste åka in till stan och lämna Simon/Sofies grejer samt att han ska köpa ut dricka till mig och bla bla bla. Ikväll är det fest i Tyringe och det ska bli spännade att se hur det slutar! ^^,

Vet ni vad som ändå är lite bäst på morgonen ? MORGONCIGGEN ! - och den ska jag röka NU.

Puss :*

DAGENS OMG XD

Detta lär LÄTT vara dagens OMG ! :O titta vad jag hittade inne på Classes blogg http://classe-kinzakenza.blogspot.com/ (vilken är en av mina favoritbloggar att läsa, han är sjukt skön :'D)

jag säger bara : ' OH MY GOD '
var ska han lyckas stoppa in den där någonstanns? Oo


ljugis sugis ;D

Hahaha - jag kom aldrig till perrongen eftersom jag missade min buss xD AHAHAHA .
Och nu orkar jag definitivt inte åka till Hässleholm då det är fucking mega-awesome-kallt ute och långt till bussen!

Simon/Sofie lär ju freaka loss och böla över att han inte fått sina prylar än och bla bla bla men vet ni vad? - JAG BRYR MIG INTE ! är det så superbråttom kan han hämta de grejerna själv! jag har überont i magen och huvet så jag vinner 'slippa-åka-fucking-buss'-tävlingen !

Nu ska jag göra en ny bild till min Radke-kalender och efter det ska jag trakassera mamma . mihiiihiiii

Puss!

perrong23

Jag har ju glömt att berätta om alla gånger jag varit och hängt på p23 förra veckan ! haha :'D
fast nu kom jag på att jag inte får skriva om det xD fan!

Men jag kan iallafall skriva att jag ska dit idag igen? Bara lite snabbt ikväll dock, ska kolla när Simon/Sofie, Åberg och Viktor repar. De har startat ett nytt band som spelar 'noice-rock'. sjukt bra faktiskt! även om jag inte gillar Åbergs överdrivna bas-rundgångs-solo i en av låtarna xD hahaha :'D

Jag vill ha tag i Friki, för jag tyckte att jag kunde åka med henne hem sen när hon ska hem från stan :)
Vill snicksnacka lite och kolla läget också såklart, haha (:

Ha det hett!
Puss, Nadi :*

böliböl


http://www.youtube.com/watch?v=Ebh6FL0vo44&feature=fvst


Man kan ju inte alltid vara HC och lyssna på screamo eller ? haha :'D <3

sicksicksick

Det blev ingen fika med FrikiSliki efter tandis idag :/ Hennes tjejkompis skulle tydligen hem på kvällen istället för på dagen så de skulle spendera de sista timmarna ensamma :) Frickans tjejkompis heter Sabrina och är jättetrevlig ^^ jag är glad att jag fick träffa och prata med henne för hon är verkligen en jättesöt tjej precis som Friki (: *fjäsk fjäsk* hahaha :'D

Jag har mått väldigt dåligt idag igen. Jag har sjukt ont i magen och huvudet och har haft det nu tre dagar i sträck. Jag får väl snart seriöst fundera på om det kan vara svininfluensan som spökar (vaccinet jag tog fungerar säkert inte xD överhypad skit!) Måste dock piggna till då jag ska in till Perrongen för att lämna lite skit till Simon/Sofie.
Förra gången jag sov hos honom/henne så snodde jag hans huvtröja och jeans så ... de får jag väl lämna tillbaka , hehe xD

Jag uppdaterar innan jag åker så kelli kan se vad hon missat för action här hemma :) haha ^^

Ha det hett!
Puss, Nadi :*


ihk :'(

Nu ska jag till tandläkaren i Hässleholm. Det är så att jag för två dagar sen råkade bita sönder min tand (eftersom jag bet superhårt på min tungpiercing, inte med flit dock xD) så en bit av tanden lossnade och det blev en stor spricka i den. Som ni kan tänka er så gjorde det sjukt ont och gör det fortfarande så jag är ändå lite glad över att jag fick tid så snabbt för att fixa det. Och nej!, det är inte någon av mina framtänder som är köttade det är en långt bak i tandraden :'D Fucking tur säger jag! - hade det vart framtanden hade jag tvingat någon att fixa det DIREKT! xD

Jag är lite rädd för tandis :( jag har aldrig haft några hål som behövts lagas eller andra problem med mina tänder så jag har egentligen inga egna erfarenheter av att det gör ont när man är hos tandis men ... känns som att det kommer göra ont idag :(

Wish me luck! Efter tandis blir det nog fika med FrikiSliki <3

Ha det hett!
Puss, Nadi :*

Min egen nedräkning <3

Som de flesta av mina polare vet så älskar jag Ronnie Radke <3 (den supersnygga killen man ser på bilden) Och NEJ! detta är ingen 'fancrush', detta är RIKTIG KÄRLEK! nejmen allvarligt, kolla så snygg han är? och det bästa är att han sjunger aaaaasbra samt är 185 lång vilket är min absoluta favoritlängd på killar.

rr2

Ronald Radke, född 15 december 1983 i Las Vegas , Nevada, USA, var sångare i Post-hardcoregruppen Escape the Fate. Efter att Radke dömts till fängelse för bland annat drogproblem blev han sparkad från sitt eget band. Efter frisläppandet började han i gruppen Falling in reverse , han beränknas att bli frisläppt den 15 december.

Det har varit skitsvårt att vara säker på när han släpps ut ur fängelset , men man ska ju alltid tro på wikipedia (eller ... var det tvärtom Oo höhö xD) så jag säger att han släpps den 15e december! :D

Det jag skulle komma fram till var att istället för att hålla koll på något så trivialt som hur många dagar det är kvar till julafton så har jag detta året en egen grej att räkna ner dagarna till ... :) <3 HAHAHA

rr

Fast om en timme är det bara 12 dagar kvar tills han släpps :D


Jag kan också vara dum i huvet .

Ja , fast jag är så ful och 'flabby' som min FB-stalker säger så har jag nu så mycket killar springandes efter mig att jag inte vet hur jag ska planera mina dagar så att jag får så megamycket sex som möjligt med dem alla .


Nej, slut på skojandet !

På fredag är det fest i Tyringe och jag ska såååå vara där! Det var gulleDanne som bjöd med mig och Kellisnoppter och det ska verkligen bli sjukt kul. Jättelängesen jag festade med Danne så det ser jag fram emot:)

När jag träffade Danne för snart sex år sen (?) så spelade jag faktiskt Halo med honom och Danne2 tre gånger.
DET NI! Första gången jag testade det var Jennie Wahlgren också med. Danne1&2 sa att vi var asbra på Halo ^_^ .   
Jag har faktiskt spelat CS också. OCH VARIT PÅ LAN TRE GÅNGER ! hahaha :'D (jag var inte där för att spela dock :'D bara hängde där som den lilla uttråkade tjejen man var)

Ha det hett alla :)
Puss, Nadi :*

andra människor är dumma i huvet

Ja! precis som rubriken säger så tycker jag faktiskt det.



RSS 2.0